Про вибір параметрів минимаксного плану послідовного приймального контролю
Анотація
Оцінка якості готової промислової чи сільськогосподарської продукції, наприклад, довжина або діаметр виготовленої деталі, схожость зерна, довжина волокна бавовни і інші чинники дослідження проводяться методами статистичного приймального контролю (СВК). СПК дає можливість, з одного боку, здійснити поточний контроль виробничого процесу, своєчасно запобігати випуск неякісних виробів, з іншого боку, дозволяє з найменшими витратами проводити приймання готової продукції. Останнє досягається за допомогою вибору планів СПК. У даній роботі розглядається питання про вибір параметрів послідовного контролю, що мінімізує максимальні втрати. Бібліогр.: 10 назв.
Ключові слова: оцінка якості; статистичний приймальний контроль; поточний контроль; виробничий процес.